See it big and keep it simple.

Avem echipa potrivită pentru înțelegerea detaliilor unui caz și pentru stabilirea strategiei de urmat pentru fiecare proiect în parte. Oferim sprijin calificat, experimentat și eficient pentru proiectele sau problemele clienților noștri. Experiența dobândită în proiecte de anvergură finalizate cu rezultate favorabile pentru clienți reprezintă un factor determinant pentru alegerea remediilor legale și stabilirea strategiei.

Despre noi

Societatea civilă de avocați Gal Ghilasi Procopciuc, a fost inființată în urma colaborării strânse și de durată a asociaților acesteia pentru derularea unor proiecte majore în cadrul cărora ne-am unit cunoștințele și abilitățile în interesul clienților.

Ne-am atins obiectivele stabilite în proiecte prin selectarea detaliilor esențiale și prin încadrarea acestora în tipare juridice potrivite, pe baza unei strategii stabilite cu atenție pentru fiecare caz în parte, ținând cont de ansamblul circumstanțelor și având întotdeauna în vedere obiectivul final al clienților.
Această experiență ne-a determinat să adoptăm motto-ul nostru: ”See it bit and keep it simple”

Echipa noastră s-a format în anul 2015, moment în care fiecare asociat avea deja o experiență semnificativă în proiecte cu miză patrimonială importantă pentru clienți din diverse industrii.

ggplaw-desprenoi

120+

Cazuri rezolvate

50+

Clienti multumiți

3+

Parteneri

12+

Arii de practică

Experiența generală

arrow, balance, emblem

Toți avocații din cadrul SCA Gal Ghilasi Procopciuc au dobândit o experiență semnificativă lucrând în cadrul unor societăți de avocatură de top, unele făcând parte din Magic Circle (sintagma folosită pentru descrierea celor cinci cele mai prestigioase case de avocatură din lume).
În ultimii ani, acestia au făcut parte din echipa locală din Brasov a unei prestigioase case de avocatură, dintre cele mai mari din Romania, dl. Sandor Gal conducând aceast birou local in ultimii sapte ani, înainte de se înființa SCA Gal Ghilasi Procopciuc.
În această perioadă, acest birou s-a remarcat ca unul dintre cele mai importante și respectate birouri din zona centrală a țării, oferind servicii juridice companiilor locale și internaționale, instituțiilor financiare și antreprenorilor, din Brașov, Covasna, Harghita, Sibiu, Cluj Napoca , București și alte părți ale României.

Domenii de lucru

Experiența noastră este clădită pe multitudinea de servicii de înaltă calitate prestate de-a lungul anilor, într-o multitudine de arii de practică cu impact asupra mediului de afaceri local și internațional.

Astfel, avocatii noștri au o vastă experiența profesională, o bună înţelegere a cadrului juridic și fiscal autohton dublate de cunoaşterea aprofundată a industriilor respective, precum și simţ practic.

Litigii și arbitraj

Achiziții Publice

Drept fiscal și administrativ

Insolvență

Dreptul muncii

Drept societar / fuziuni și achiziții​

Fuziuni și achiziții​

Drept bancar​

Imobiliare si construcții ​

Drept vamal​

Drept civil și comercial​

Infrasctructură și utilități​

Avocatii noștri acordă sau au acordat asistență:

Celor mai importante companii de constructii civile și industriale din Brașov, Covasna și Harghita in litiigii legate de executarea unor contracte incheiate cu autorități locale sau centrale

Celei mai mari companii de construcții de infrasctură din Brasov, intr-un litigiu arbitral având ca obiect profit nerealizat in cuantum de peste 15 milioane de lei.

Diverse companii din domeniul construcțiilor, al salubrizarii precum si companii farmaceutice in cadrul contestațiilor privind procedurile de achiziție publică

Unei companii internaționale din domeniul energiei într-o serie de acțiuni privind insolvența pentru recuperarea unor creanțe semnificative.

Investitori privați precum si unor diverse companii cu ocazia insolvenței unor dezvoltatori imobiliari

Unul din cei mai mari producători de bere din România in litigii legate de incălcări ale depturilor de proprietate intelectuală

Celei mai mari bănci din România în litigii privind protecția consumatorului cu privire la contractele de credit încheiate

Unui grup financiar international in litigii privind restituirea unor împrumuturi de către unii dezvoltatori imobiliar

Companii multinaționale și antreprenori locali din diverse industrii în litigii diverse (pretenții, încetarea unor contracte, despăgubiri, etc.)

Unei multinaționale Americane și unei companii internaționale de telecomunicații în litigii de muncă.

Unui producător internațional de vehicule comerciale și a unei companii importante din industria auto, într-un litigiu privind răspunderea producătorului auto;

Uneia dintre cele mai mari companii de servicii financiare Americane privind unele dispute de natură comercială.

Membrii echipei

Toți avocații din cadrul SCA Gal Ghilasi Procopciuc au dobândit o experiență semnificativă lucrând în cadrul unor societăți de avocatură de top, unele făcând parte din “Magic Circle**”.

user, person, people-1633249.jpg

Gal Sandor

Managing Partner 0745684651

user, person, people-1633249.jpg

Adrian Ghilasi

Partner 0745170098

user, person, people-1633249.jpg

Denis Procopciuc

Partner 0755413821

user, person, people-1633249.jpg

Lavinia Nedelea

Associate 0721340662